Заварка
Скільки разів тре залити зелений чай окропом, щоб насолодитися справжнім смаком? Скільки разів тре подивитися на витвір мистецтва, щоб насолодитися справжньою глибиною?
Нетерплячі починають пити відразу ж, смакуючи ще не настояну гарячу воду. Але варто лише зачекати декілька хвилин настоювання і ви відчуєте все більше і більше смаку. Від занадто довгого настоювання чай починає гірчити, але це також на любителя. А якщо залити вдруге, втретє? Японці вважають за можливе заливати «заварку» багато разів, тож і ми пропонуємо вам залити чай ще раз.
Приходьте до нас 30 серпня о 19.00 у Галерею ім. О.Замостян, Іллінська, 9, метро «Контрактова площа».
Випийте чай не кваплячись, потягуючи маленькими ковтками саму гущавину із дна заварника, - подивіться на роботи, що після декількох років настоювання отримали новий смак.
Чай заварюють:
- Анастасія Яровенко
- Марія Павленко
- Юля Огаренко
- Тамара Марценюк
- Катерина Горностай
- Дмитро Червоний
- Свєта Бєдарєва
- Катерина Дронова